Escríbenos Te llamamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
chat WhatsappTeléfonocómo llegar

Optica Esplugues Visita el museu de les ilusions optiques

Publicado: 15 de Abril de 2016

El domingo vistamos el museo de las ilusiones ópticas, un luagar ideal par ir con la familia, disfrutaran adultos y niños, nosotros fuimos tres adultos y pasamos una agradable mañana. Pero los niños que habian aun lo disfrutaron mas que los adultos.
Eso si, dejate la seriosidad en la puerta y disfruta del momento.
Tras eso un buen aperitivo en ls múltiples terrazas que hay cerca y a reirte viendo las fotos.
Un sitio del todo recomendable.
Museu de les il·lusions
c/ Pintor Fortuny, 17
Ciutat Vella
Tel: 618 555 655
A continuación una reseña de Barcelona Cultura sobre el museo:
"Si sou amants de les il·lusions òptiques i els jocs visuals heu de saber que acaba d'obrir a Barcelona el primer Museu de les il·lusions de tota Europa! Company de tres espais més iguals situats a Rússia, aquest museu tan especial està concebut com un lloc on interaccionar, on grans i menuts sereu protagonistes d'escenes fantàstiques i aventures imaginades sense moure-us del lloc.

I és que cada sala del museu està pintada i pensada per a què us submergiu en diversos temes i paisatges. Així us podeu trobar sota al mar al costat d'una tortuga, obrint la porta a uns monstres fantàstics, a punt de sortir disparats d'un canó com un home bala d'un circ, pujant a un tramvia de cavalls o escapant-vos de cocodrils! 

L'efecte òptic el podreu immortalitzar amb les fotografies que són permeses de fer durant tot el recorregut. I és que aquesta és una de les parts de l'itinerari pel museu!"

haz clic para copiar mailmail copiado